ЛЕГЕНДАРНА ФОТОГРАФИЈА НА ЖАРКО СТЕВАНОСКИ СО НЕКОЛКУ ТАБЛИ ЈАЈЦА ЗА ВРЕМЕ ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ВО ПРИЛЕП!!!

0
1565

Кликнете на фотографијата за поголема верзија