(ЛЕГЕНДАРНА ФОТКА) АМДИ БАЈРАМ КОНЕЧНО ГО ФАТИ ЗАЈАКОТ

0
2174

Амди Бајдам конечно го фати зајакот за кој што збореше дека ќе го улови со морков во кафез,но на крај заврши ракувајќи се со премиерот Зоран Заев во собрание и со морковот во газот се разбира. 😀