(ЛЕГЕНДАРНА ФОТКА) МИЛЕ СО УБАВА СИМБОЛИКА ГИ ПОЗДРАВИ ПРИЛЕПЧАНИ, НАЈАВИ ПОБЕДНИЧКО ОТЧУКУВАЊЕ НА СААТ КУЛАТА ЗА НОВА ПОБЕДА НА 15-ТИ ЈУЛИ!

0
110

Прилепската Саат кула отчукува за нова победа и нова иднина.

Прилепе мој, заедно #Можеме уште повеќе, уште подобро!

Фејсбук статус на Миле Талевски, кандидат за пратеник на СДСМ во ИЕ4.