ЛЕВИЧАРСКО ПОРНО ВО СОБРАНИЕ ОД АПАСИЕВ : БАРА ДА СЕ ЗАТВОРАТ ТРИТЕ НАЈГОЛЕМИ БАНКИ ВО КОИ ГРАЃАНИТЕ ШТЕДАТ 6 МИЛИЈАРДИ ЕВРА!

0
509

Апасиев во Собранието побара да се затворат трите најголеми банки во земјава во кои граѓаните заштедиле и штедат повеќе од 6 милијарда евра! Бати левичарите бати што се залагаат против штедачите, ова е вистински левичарски порнич од страна на Левица и Апасиев.