ЛЕВИЦА СЕ ПРЕТВОРИ ВО НАЈГОЛЕМО КУКАВИЧКО ЈАЈЦЕ ИНСТАЛИРАНО НА РЕЖИМОТ ВО ОПОЗИЦИЈАТА : По Апасиев, сега и Шишовски распали по опозицијата на Телма, била многу сива и црна, сега и текнало да убаци во боја

0
1602

Очигледно е дека Телма инсистира во последно време за гости да ги вика оние делови од опозицијата кои имаат тенденција да го напаѓаат СДСМ, па така по Апасиев од Ленка од пред некој ден, вечерва гостин беше Јордан Шишовски од Солидарност.

Апасиев делуваше многу егоцентрично од аспект на својата партија додека Шишовски повеќе пукаше по опозицијата која според него до вчера била многу сива и црна, додека сега со шаренилото станал малку поинтересна. Ова секако во основа е еден куп лајна од бик, поезија во политиката, значи муда за бубрези шиткање на вересија…

Добро би било кога сите овие суртуци кои ќе ја имаат таа драгоцена можност да излезат на тв да ја искористат шансата да му зададат некој бокс на диктаторот а не да мафтаат накај нас и нас да ни лепат боксови ние и онака сме дотепани 10 годни се тепаме со вмровски лудаци и манијаци…