ЛЕВИЦА Е НАЦИОНАЛ-СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА: Апасиев му се заканува на Заев со затвор поради средбата со Ципрас!!!

0
1152

И партијата на Хитлер се викал НАЦИОНАЛ СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА НА ГЕРМАНИЈА! Она што е и ВМРО-ДПМНЕ исминативе 10 години…