ЛАТАС: ЈАС ГИ ВОДЕВ ПРЕГОВОРИТЕ СО ДУИ ДА ОСТАНАТ ВО ВЛАДА СО ВМРО ДПМНЕ 2016-ТА!

0
444
  • Јас ги водев преговорите со ДУИ, се среќававме со Муса Џафери, он беше да останеме во влада со Груевски но стигна наредба од Вашингтон и крај престанаа да ми креваат телефони.

Латас во подкаст кај Јутјуберот Стефан Лазаров.