ЛАТАС УДРИ ПО НАРОДОТ: ОВОЈ НАРОД Е ЗА НА ПСИХИЈАТАР, КАКО УШТЕ ГЛАСА ЗА ОВИЕ ОД СДСМ МЕНЕ НЕ МИ Е ЈАСНО!!!

0
3533

– Овој народ е за на психијатар, долго време ќе владее СДСМ, затоа што нешто не е во ред со народот. Како уште гласаат за СДСМ мене не ми е јасно, ви велам овде треба да повикаме психијатрија и народот да го пратиме на лечење!

Драган Павловиќ – Латас се сврте против народот, не му чинел, мрднат бил што не гласал и понатаму за Груевски, малце му беа 12 години, уште требало да се гласа за нив!!!