ЛАТАС: ТИЕ ШТО БЕА ДЕЛ ОД ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА СЕГА ДА ГЛАСААТ ЗА МИЦКОСКИ И ТАКА ДА СИ ГО ИСПЕРАТ ГРЕВОТ

0
544
  • Латас : Тие што беа дел од Шарената револуција сега да гласаат за Мицкоски и така да си го исперат гревот.

Латас во ТВ Алфа во шоуто на Бетмен.