Латас се нервира и плаче како мало дете во колумна во Вечер: Овие странците се живи педери, ни забранија да го уапсиме Заев!

0
1167

latasdnevnik

Во колумна во Вечер, Латас пизди и плачи и ги пцуе странците зошто му забраниле на Грујо да го апси лидерот на опозицијата:

lataszaevapsenje