Латас : Сакав да се откажам од новинарство пред неколку години, но моите блиски не ми дадоа, им требаа многу пари, јас сум роб на нивните финансиски апетити!

0
2396

– Сакав пред неколку години кога бев болен да се откажам од новинарство поради преголем стрес, но моите не ми дадоа, им требаа многу пари, ја сум роб на нивните финансиски апетити!

Латас се исповеда во емисија на една калаштура на некоја емисија која бог знае кај се емитува…