ЛАТАС: ПО ПАДОТ НА ВМРО ОД ВЛАСТ, ЗАБОЛЕВ ОД ДЕПРЕСИЈА, МИ ИДЕШЕ ДА СЕ УБИЈАМ

0
3068
  • Ми се закануваше да ми земат куќа, стан, пари, останав без работа, ме влечеа по судови, се обидоа да ми го уништат бракот, дури ми се разболи и синот и ми беше многу тешко, се затворив во себе останав без пријатели, целта на СЈО беше да ме скршат ментално и да земам да се убијам и на моменти и такви идеи имав ама издржав ми помогнаа најблиските само тие ми останаа…

Латас во подкаст кај Јутјуберот Стефан Лазаров.