ЛАТАС ОТКРИ КОЈ ГО СНИМАЛ ОРЦЕ КАМЧЕВ?!

0
2527

Во своја колумна на порталот Вечер, Латас го откри снимачот на Орце Камчев, некој си Столе?!?!

Пуштаат на Јутјуб кафански разговор со Орце Камчев, како закана за него, во кој Орце со Столе, гавазот на Заеви, зборува за помирување помеѓу власта и ВМРО што било од интерес за Фамилијата. Нешто како купувањето стан за Верушевски кој прелажан и неисплатен се одметна од Заев, знае многу а нема време за чекање.

Не знаеме на кој Столе мисли Лаки.

Но интересно е што како и самиот Латас да не е баш сигурен кој снимал, па во еден нов текст од вчера исто на Вечер го обвинува Целе Панделески, газдата на Пелистерка дека е тој што го снимал Камчев?!?!

Лаки одлучи се бе брат?!

Инаку кога сме кај кафанските муабети за Камчев, ние памтиме еден многу јак: