Латас како попарен отиде кај Катица Јанева

0
630

Драган Павловиќ Латас денеска дојде во Специјалното јавно обвинителство, во врска со пријава што ја поднел до Обвинителството, а поврзана со објавување аудио снимки од прислушувани разговори, објави Плусинфо.

Како што се наведува најверојатно станува збор за аудио снимки, објавени на социјалните мрежи.

Кој невиден парадокс! Човекот кој веќе со месеци плука по Катица, ја навредува и се смее како изгледала, колку била компетентна, кој ја плаќал итн итн, сега отиде кај неа да бара заштита да не се објавуваат негови приватни снимки во јавност, цццц, ах бе Лаки битанго една некрстена!