ЛАТАС ОСТАРЕЛ СЕ ИСУШИЛ, ОД МАКА ШТО 4 ГОДИНИ НЕ Е ПОВЕЌЕ ГЛАВЕН КУРТОН НАЧАЛНИК, ДУШАТА МУ ПЛАЧЕ ПО ГРУЕВИОТ РЕЖИМ КОГА МЛАТЕА СО МЕЧКАТА МИЛИОНИ!

0
878

Лаки по подолго време се појави во јавност, овој пат се појави да го намачкаат со унгарско масло на Алфа ТВ.

Човекот се исушил остарел душа го нема, се гледа дека опозиција му шкоди! Плаче по времето кога беше главен куртон началник и млатеше милиони со мечката Ивона, правеа ранчове, купуваа џипове, ги празнеа бутиците и кафаните низ Скопје… Златни времиња режимски, душата му плаче по тој период…