ЛАТАС: МИЦКОСКИ МЕ ПОТСЕЌА НА КИРО ГЛИГОРОВ И ЅИНГО?!

0
2543
  • Мицкоски ме потсеќа на Киро Глигоров и Sинго.

    Латас во ТВ Алфа во шоуто на Бетмен.