ЛАТАС: МИЦКОВСКИ Е СУПЕР, НАРОДОТ НЕ ЧИНИ!

0
1729

– Народот е крив, му дозволи на Заев да владее два мандата, Мицковски е ок, не е он крив, народот не чини, нема свест и државничко чувство!

Латас на Алфа ТВ во тирада од 1 саат го бранеше Мицковски но плукаше по народот!