ЛАТАС И СЕ ЗАКАНУВА НА КАТИЦА: Ако не ме браниш од секс снимки, следна секс снимка ќе биде за тебе или за твоите соработнички!!!

0
996

Латас и се заканува на Катица!!! По излегување од СЈО каде бил со Ивона да пријави по апелот на Катица да пријават сите за кои има секс снимки, тој и се заканува на Катица дека ако таа не го заштитела од секс снимки следна со секс снимка ќе била таа или нејзини соработнички?!

Тој вели дека секс снимките биле лажни и монтирани, со тоа немал афера со Ивона, а кажал и дека очекува Катица да го повика и за можни  тужби и обвиниенија за некој криминал затоа што таа работела за Заев а не дека тој бил виновен?!

Значи овој шупак бара од неа помош а притоа и се заканува и ја навредува?! Па дури ги нарекува обвинителките судијки?! Кој мега копук човече!

Повеќе за ова, на следниов линк ОВДЕ