Латас, и после ова ќе имаш ли дрскост пак да се појавиш на тв, а копиле едно курвинско?!

0
1919

И после ова, Латасе, копиле едно расипано, курвинско, ќе имаш ли храброст да се појавиш на тв?!

Па прво што треба да се случи сега е Горан Ѕинго одма да ти даде отказ и никад повеќе да не се појавиш на никој медиум, а Бојо наместо професор да те стаи шеф на хихиеничарите на Евроски. Ти додека си жив треба сега само да чистиш лајна, откако ги изеде во толку големи количини сите овие години!

Си се јавувал копиленце едно смрдено на судии за да ургираш да не преебат во процесите со тебе?! И што ќе се случи сега со моите 4-5 тужби колку ли се кои ги имаш против мене и во кои ми бараш вкупно 2 милиона денари?!

Па се закануваше дека ќе им ја земеш и куќата на моите родители?

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=XEQGA_H-RKI[/youtube]

Копиле едно смрдено одвратно! Вака ли ги добиваш ти тужбите?! Ова е кадија те тужи кадија те суди?!

п.с Какви се тие изтраги кои ги правел Латасд каде јас живеам? И за тоа ли му помагала оваа власт да не следат каде живееме?!

Саше Ивановски – главен уредник на Мактел портал