ЛАТАС И ВЕЧЕР ПРОДОЛЖУВААТ ДА ЛАЖАТ, ИСТО КАКО ВО НАЈДОБРИТЕ ВРЕМИЊА НА ГРУЕВИЗМОТ, ПОВТОРНО ЈА СМЕНИЈА ЛЕНТАТА НАКАЈ КУРТОН ШТАМПА И ВОДАТ МРТВА ТРКА ЗА КУРТОН БРОЈ ЈЕДАН ВО ЗЕМЈАВА ЗАЕДНО СО АЦО ЦИА, ЗЛАТЕВ И ГЕРО

0
653

Вечер на Латас на својот сајт објавиле слика стара 3 години која е од протерани бегалци од Турција и претставена како авганистанци кои доаѓаат накај Македонија за да живеат тука што е секако главната ударна пропаганда деновиве на куртон медиумите на ВМРО-ДПМНЕ дека власта населува бегалци, и тоа се откако им снема лента за пожарите и откако им снема унгарски маслинки во Алфа ТВ.

Латас и Вечер со вакви лажни вести повторно се труди да се пробие покрај ,,Инфомакс” на Ацо ЦИА, ,,Лидер” на Љупче Златев и ,,Пчусинфо” на Геро, исто како во најдобрите режимски времиња во полна пареа на куртон ескадрила на ВМРО-ДПМНЕ, кој повеќе пари да намлатат.