ЛАТАС: ЕДНАШ ЖЕНА МИ МЕ ПРАТИ ДА ЈА НАЈДАМ ЌЕРКА МИ ВО ДИСКОТЕКА НА КОПАОНИК, ЈАС ЗАВРШИВ НА ШИПКА СО ПИЈАНИ ДЕВОЈЧИЊА ОД 18 ГОДИНИ, ПА ОТКАКО ДОЗНАВМЕ КОЛКУ ГОДИНИ ИМААТ ИЗБЕГАВМЕ ОД СРАМ

0
2327
  • Со еден другар не пратија жените да ги најдеме ќерките во дискотека во Копаник, ние не ги најдовме ама завршивме качени на шипка со девојчиња од 18 години кои беа пијани, потоа кога дознавме колку се мали избегавме од срам…

Латас во подкаст кај Јутјуберот Стефан Лазаров.