ЛАТАС ГИ НАВРЕДИ ЧЛЕНОВИТЕ И СИМПАТИЗЕРИТЕ НА СДСМ: СИТЕ ШТО ЌЕ ГЛАСААТ ЗА ЗАЕВ СЕ МЕНТАЛНО РЕТАРДИРАНИ И ТРЕБА ДА СЕ ЛЕЧАТ!

0
2360

Сите што ќе гласаат за СДСМ и Зоран Заев на овие избори се ментално ретардирани и треба да одат да се лечат!

Куртон Латас на Куртон Алфа дели памет и исправа криви дриви, човекот што 10 години помагаше мафија на власт сега има храброст и дрскост да им држи лекции на оние кои ја турнаа таа власт со својата храброст и ментална свест која помогна сега да сме членка на НАТО и да сме на прагот во ЕУ.

Лаки уште ли се бавиш со новинарство и политичка анализа кога се промаши во изминатите 15 години и јавноста дозна дека си работел за голема сума на кеш па уште и данок не си плаќал кон државата која лажеше дека ја сакаш…