ЛАТАС ВО АДИДАС ПАТИКИ: Хорхе држи дебата во живо со телевизиски уредници, ПОРНО НА ТВ ВО ЖИВО!!!

0
765

Хорхе ги нападна протестантите дека се ХУЛИГАНИ, опозицијата ја стави во ист кош со ИСИЛ И ГРЦИЈА, ги нарече сите МОНСТРУМИ кои ја кочеле Македонија?!

Повика оние кои ја скршиле канцеларијата на рекорд да ја плателе штетата што и ја направиле на Македонија?!

Бил горд со својата работа, ќе се врател по мандатот на УКИМ и ќе си бил професор?!?!

Успех негов бил тоа што го критикувале и негови студенти?!

Одлуката за аболиција и амнестија му бил обид за помирување??!

Ги повика протестантите да го почитувале законот и уставот?!?!