ЛАТАС: АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА ЈА ЛАЖЕ БЕЛАТА КУЌА ЗА ТОА ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО МАКЕДОНИЈА

0
543
  • Американската амбасада ја лаже Белата куќа за тоа што се случува во Македонија.

    Латас во ТВ Алфа во шоуто на Бетмен.