ЛАЗЕ ТАНЕВСКИ : ГИ ДЕМАНТИРАМ ГЛУПОСТИТЕ ЗА МЕНЕ НАПИШАНИ НА ПОРТАЛОТ ОХРИД СКАЈ, НЕ Е ТОЧНО ДЕКА СУМ ДАЛ НЕКАКВА ИЛИ БИЛО КАКВА ИЗЈАВА ЗА ТОА ДЕКА ЌЕ БИДАМ 61-ВИ ПРАТЕНИК НА ВМРО-ДПМНЕ

0
932
Ги демантирам објавените невистини на порталот Охридскај, не е точно ниту дека сум дал изјава за овој портал ниту пак објавената содржина.

Како пратеник на СДСМ силно ги поддржувам сите процеси во Собранието кои ги водиме заедно со новото стабилно парламентарно мнозинство, во интерес на граѓаните, а ги поддржувам и процесите во СДСМ.

Тоа нема да се промени ниту во иднина, бадијала се лажните вести.

Фејсбук статус на Лазе Таневски, пратеник и член на ИО на СДСМ.