Лажните патриоти се шетаат со бугарски пасоши а Заев бил предавник што се поклонил пред споменикот на Цар Самоил

0
2793

Лажните патриоти, „големите“ Македонци“, гордите ВМРО-ци, сите тие гордо се шетаат со бугарски пасоши. И сега Заев е предавник што се поклонил пред споменикот на Цар Самоил.
Доста лицемери, вам ви е само што ви секна чешмичето од крадени пари, местени тендери,привилегии.
Ние сакаме држава слободна и отворена, богата и пријателска со сите, тие држава искарана со сите соседи, држава задолжена и поижеа. Нивното, за среќа на сите, ЗАВРШИ!

Фејсбук статус на Катерина Цаневска