Лажете копилиња!!! Исмет Идризи ми ја туркаше инвалидната количка, а некој од полицајците го тресна на земја ама баш за ништо!!!

0
784

Благојчо Ѓоргиев кој е дел од протестите на Шарената револуција, на својот Фејсбук профил реагираше на веста за „црниот список“ на „вандали“ кои треба да се уапсат или да им се поднесат пријави. На тој список е и името на Исмет Идризи.

Во продолжение ви го пренесуваме фб статусот на Ѓоргиев :

Лажете копилиња!!! Исмет Идризи ми ја туркаше инвалидната количка во моментот кога неколку дивјаци полицајци почнаа да тепат и да апсат,тогаш Исмет го извади телефонот да го сними насилството кое го правеше полицијата врз граганите, и некој од полицајците го тресна на земја ама баш за ништо!!!

П.с ВО првиот коментар ке ја видите сликата од мене и Исмет тоес од нас “хулиганите”