К 15, ЗЕВЗЕКМАНИЈА И МОНТИ ПАЈТОН СКЕЧЕВИТЕ СЕ НУЛА ЗА ОВИЕ : ЈА БРАНАТ МАКЕДОНИЈА ОД БУГАРИЗАЦИЈА СО БУГАРСКИ ПАСОШ ВО ЗЕМЈА ЧЛЕНКА ВО ЕУ КАКО ШТО Е МАЛТА И ПРОТЕСТИРААТ ПРОТИВ ЕУ

0
1342

Македонци денес се собраа пред амбасадата на Малта да ја бранат Македонија од бугаризација од кои голем дел се со бугарски пасош.