КУЧИЊАТА НА ВОЈНАТА АЗДИСАА ТОТАЛНО : ОД ШВАЈЦАРИЈА МИЛЕНКО СО НАРОДНИ ПАРИ СЕГА ЌЕ АКА ВО ШВЕДСКА

0
2143

По објавените фотографии на Миленко во елитен хотел во Швајцарија на неговиот фејсбук профил се гледа google maps каде е отворена мапа на Стокхолм во Шведска.

Куртоните со народни пари тотално аздисаа , конечно ќе мора некој да ги врзи овие кучиња со некој синџир и да ги испрати од скапи и луксузни хотели по светот право на пелцување во Вардариште.

Кликнете на фотографијата за поголема верзија
milenko-stokholm