КУЧЕТО РЕЖИМСКО ФАШИСТИЧКО КОНЕЧНО ЌЕ ОДГОВАРА: Миленко на суд на 17-ти јануари за ширење говор на омраза, дело кое се казнува со 5 години затвор!!!

0
1095

Се однесува за фб пост со кој се радува на пожарот во Атина со што поттикна серија на коментари на неговите фанови кои ширеа масовна омраза кон Грците како народ и Грција како држава.

Ова дело се казнува со затвор од најмалку 5 години, тој е веќе осудуван за измама, условно, со услов да ги врати парите на оштетените, бог мил знае дали ги има вратено или не, се работеше за измама од 300 000 долари на луѓе на кои им ветил визи за Америка каде што живее неговата поранешна сопруга и неговите две деца.

Сторијата ја имаат колегите од А1он.