КУРЦ НА ТВИТЕР: Прекрасна средба со Заев, му кажав дека договорот со Грција може да биде тригер за европеизација на целиот Балкан!

0
598

I had a very good meeting today with Macedonia’s premier , VA , who blocked the country for over 20 years.

 fully support the solution. It would be a milestone for the whole region, which can trigger a positive momentum.