КУРТОН СОПСТВЕНИКОТ НА КАНАЛ 5 Емил Стојменов во најновата бомба послушен како мало дете пред Протоѓер испраќа наредба до Лидија Богатинова да тргне интервју на Ѓорѓи Спасов, и вршат нарачки на дистрибуција на ,,Република”!

0
2372

stojmenov-protogjer

– Денеска го отвораме и пакетот кој ќе ја покаже спрегата на Никола Груевски и со приватните медиуми, за контролата врз газдите врз на Канал 5 и Сител, Емил Стојменов и Горан Иванов. Ќе видите до каде овие сопственици на телевизии се подготвени да се свиткаат пред Никола Груевски само за да му се додворат и да добијат некој бизнис. Ќе видите како тоа се прави преку главните уредници на телевизиите, Драган Павловиќ – Латас и Лидија Богатинова – рече Заев на денешното објавување на најновата БОМБА.