ПСИХОДЕЛИЈА НА ТВ СОНЦЕ : ЈАНКО БУРЕК ГО БРАНИ ЗАЕВ ОД ГЕРО, ГО УБЕДУВА ДЕКА ВЛАСТА ЈА РЕШАВА АФЕРАТА, ГЕРО ГО УБЕДУВА ДЕКА ВЛАСТА МОРА ДА ПАДНЕ!

0
1434

– Ама господине Геровски, еве се решава аферата РЕКЕТ, власта може и победник да излезе од оваа афера?!, му вели Јанко Бурек на Геро.

– Ма јок, оваа власт мора да падне и да плати цена за поврзаноста со оваа афера, му одговара Геро.

Психоделија на Тв Сонце, Јанко Бурек го бранеше Заев од Геро на ТВ Сонце, многу од гледачите мораше да се штипнат за да проверат дали се будни или сонуваат некаков кошмар!