КУРТОН екипата на телевизија кАНАЛ 5 избркана од село Муртино, куртонката Богатинова се распрашувала дали татко му на Заев крадел струја?!

0
2216

Lidija_Bogatinova11-1

Вчера екипа на владината КАНАЛ 5 била во посета на родното Муртино на лидерот на СДСМ Зоран Заев. Новинарката Богатинова меѓу другото ги прашувала сограѓаните на Заев дали знаат дека татко му крадел струја? Но Муртинчани покажале дека се културни луѓе па не ја отерале во П. М.

Еден од постарите граѓани ја запрашал? Зарем отепала толку пат, од Скопје 2014-та до Мурино кое е удавено и оплачкано и не најде ништо НОВИНАРСКИ по издржано и интересно за да ги прашаш граѓаните?!

Фејсбук статус на Илија Патаров