КУРТОН АНКЕТАРОТ, ВЛАЈКО ВМРОВЧЕТО КОЕ ЦЕЛ ЖИВОТ МЕСТИ АНКЕТИ ЗА ВМРО, ЈА ЛАЖЕШЕ ЈАВНОСТА НА КАНАЛ 5, НОВИНАРКАТА НЕ ГО СПРЕЧИ: ЗАЕВ Е БОЛЕН, СИ ЈА МРАЗИ СВОЈАТА НАЦИЈА, ТОЈ НЕ САКА ДА ПОСТОИМЕ КАКО НАРОД И КАКО МАКЕДОНЦИ, МОРАМЕ ДА ГО СПРЕЧИМЕ!!!

0
1143

– Плачев додека го гледав интервјуто на Заев за БГНЕС. Тој човек очигледно не сака да постоиме како народ и како Македонци, ќе мора да го спречиме!!! Заев боледува од психолошко пореметување кога човек си ја мрази својата нација!

Куртон анкетарот Влајко кој цел живот му служи на ВМРО и мести анкети, го имаше и во бомбите, излезе на Канал 5 со невидени лаги и говор на омраза кон премиерот, новинарката не го спречи. Просто е неверојанто до каде се отиде со слободата на говор во земјава каде можеш на национална тв да го нарекуваш премиерот психички болен и да лажеш дека има намера да го уништи македонскиот народ да не постои?!?!