КУРТОНЧЕТО БОЦЕВСКИ НА ДРЖАВНА СМЕТКА СИ НАПРАВИЛ АМБАСАДА ВО БРАЗИЛ ВРЕДНА 5 МИЛИОНА ЕВРА СО БАЗЕНИ ЗА ДА СИ ГО ШЛУПКА ГАЗЕТО РЕЖИМСКО!!!

0
2758
КУРТОНЧЕТО БОЦЕВСКИ НА ДРЖАВНА СМЕТКА СИ НАПРАВИЛ АМБАСАДА ВО БРАЗИЛ ВРЕДНА 5 МИЛИОНА ЕВРА СО БАЗЕНИ ЗА ДА СИ ГО ШЛУПКА ГАЗЕТО РЕЖИМСКО!!!