КУРТОНСКИ БАЛ НА РАДИО ЛИДЕР – ЗЛАТЕВ : ЗА ДА ДОКАЖЕМЕ ДЕКА НЕ СМЕ ВМРОВЦИ И КУРТОНИ НА ДАЛЈИНСКО, ВО СТУДИО ПОЗАДИ НАС ЗАЛЕПИВМЕ ПОСТЕРИ НА ГЕРМАНСКИ МУЗИЧКИ ГРУПИ

0
545

Комична изјава на куртоните на ,,Радио Лидер” кои за да покажат дека не се куртони на далјинско на ВМРО-ДПМНЕ изјавија комична изјава ,,За да докажеме дека не сме вмровци, во студио позади нас залепивме постери на германски музички групи”.