КУРТОНСКАТА КАМЕЊАРКА СЕ НАДМИНА СЕБЕСИ: Професорка по уставно право Каракамишева немајќи правно-политички аргументи напиша врачерска колумна полна со термини како Луцифер, Сатана, Јуда, пекол, предавници, петоколонаши, издаици итн итн…

0
2580

Кога немаш аргументи а кога си зел пари и кога мора како бедно и расипано камењарче покрај МТВ да пушиш, тогаш мораш да се глупираш и иако си професор на УКИМ по уставно право седнуваш и пишуваш колумна како да си селски бајач – колумна полна со приказни за Луцифер, Сатана, Јуда, пекол петоколонаши предавници издаици итн итн…

Еве линк до ова спектакуларно курвинско срање ОВДЕ