КУРТОНИТЕ ФАТЕНИ ВО ОФСАЈД – НЕ САМО АЛФА ТВ, И ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ ЗЕЛ ПАРИ ОД ДРЖАВАТА НО НЕ ПОДЕЛИЛ ПЛАТИ!

0
980

Новата надеж на вмровската пропаганда, Љупче Златев зел 217 000 денари помош од државата за да подели плати ама не ги поделил.