КУРТОНИТЕ СЕ УСРАА ОД СТРАВ ДА НЕ КОАЛИЦИРА ЗАЕВ СО АЛБАНСКИТЕ ПАРТИИ, ГО МОЛАТ ГРУЈО ДА КОАЛИЦИРА ПО СЕКОЈА ЦЕНА : Миленко до Грујо – Аман Грујо коалицирајте со албанците, инаку Заев ќе стани премиер ЌЕ НИ ЕБЕ МАТЕР А ЈАС ЌЕ СКАПАМ ВО ЗАТВОР ЗА ВИЗИТЕ И ЗА ДРЖАВНОТО ЗЕМЈИШТЕ ОД 1.000 ХЕКТАРИ ВО ГРАДСКО!!! АКО НЕ КОАЛИЦИРАШ ЌЕ МИ ЕБАТ МАТЕР АЛООО!!!

0
1485
Е ова е интересно да се погледне како главните режимски куртони се усрани од страв Заев да не коалицира со албанските партии па сега јавно го молат Грујо да коалицира со нив по секоја цена као демек да ги заебеле албанците и СДСМ заедно со странците.
Миленко до Грујо на својот фејсбук профил испишал цел ферман како го моли пастирот за коалиција со албанците, во спротивно копилето е усрано од нова власт да не го прибере во Идризово за визите и за илјадниците хектари кои ова скопско педерче ги поседува во Градско а се доделени на криминален начин од владата.  Ова само покажува колку се режимските копилиња усрани кој 10 години цицаат пари од народот додека во државата трпиме за леб а на автопатишта имаме преку 200 погинати што во нормални што во ненормални временски услови. Путето му мамино нивно режимско…има да лежат и да скапат по тоа затворите низ Македонија по специјални крила!!!talibanciteusrani