КУРТОНИТЕ СЕ ПРЕГРУПИРААТ, МЕЧКАТА ИЗЛЕЗЕ ОД ПЕШТЕРАТА БЛЕДА КАКО КРПА, ИЗГЛЕДА НА ЛАКИ НЕ МУ СЕ ДИГА КУРОТ ВЕЌЕ, А ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ И САРМА СЕ ИМПОТЕНТНИ И ТЕШКИ ШУПЦИ ЗА ПРЕД КАМЕРИ

0
4551

Српската снајка се појави на Сител куртон новине , помодрена и нервозна…кој ли знае што ли е, или на Лаки не му се дига курот повеќе?! 14212614_1103719029715388_8470547588126848956_n