КУРТОНИТЕ ПИШТАТ, МИЛЕНКО : А МЕНЕ ЌЕ МЕ АМНЕСТИРААТ ЛИ?! САМО ЈАС ЛИ ЌЕ ОДАМ ДА ЛЕЖАМ ВО ЗАТВОР?!

0
1887

Миленко пишти и плаче, мрсули течат … А мене ќе ме амнестираат ли, само јас ли ќе лежам во затвор?!