КУРТОНИТЕ ПАК ЌЕ ПАЛАМУДАТ, ТРАМП НИКАДЕ ГО НЕМА ДА ГИ СПАСИ, ЖАЛ ДА ТЕ ФАТИ ЗА ОВИЕ КУЧИЊА КОИ ОСТАНАА И БЕЗ СТОПАН И БЕЗ КОСКА!

0
1360

Врзале марама на рака како на времето Евреите, демек они се сега жртва на фашизам…

А 10 години помагаа фашизам, лажеа, продаваа луди теории и приказни, и уште ќе јадат гомна…

Ама Трамп го нема никаде да ги спаси и нив и стопанот кој е пред неколку децениска робија во ќорка!!!

Жал да те фати за овие сироти копилиња и гадови кои останаа и без коска и без стопан и сега ќе лаат на гладно и во празно!!!