КУРТОНИТЕ ОД ИНФОМАКС НА АЦО ЦИА СЕ ЛИЗНАА НА ЛУШПА ОД БАНАНА, НЕКОЈ ОД БЕЛАТА ПАЛАТА ИМ ГИ ИСТЕГНАЛ УШИТЕ ОТКАКО ЈА ОБЈАВИЈА АНКЕТАТА НА БРИМА ГАЛУП КАДЕ ЗАЕВ ВОДИ ПРЕД МИЦКОВСКИ

0
519

Порталот Нимфомакс ја објави, па ја избриша анкетата на Брима Галуп според која Заев има двојна поддршка кај граѓаните од Мицкоски.

Некој е тегнат за уши од белата палата. Ова ли беше независното новинарство?