КУРТОНИТЕ НА РАДИО ЛИДЕР СЕ ДЕФИНИЦИЈА ЗА ЛАТЕНТНИ ПЕДЕРИ, ЦЕЛ СААТ ЛУПАА ЗА МАДИЊАТА НА КОВАЧЕВСКИ, ОД ПАМЕТ НЕ ГИ ВАДАТ

0
632

Куртоните Ване и Бичиклиски цел саат лупаа на Радио Лидер за мадињата на премиерот Димитар Ковачевски кој тоа го изјави како метафора за процесите во земјава, дека е потребно мадиња, јајца, храброст за да се направат тие процеси, ама латентни педери си се латентни педери, цел саат на слушателите им ги отекоа јајцата со тези и контра тези за мадиња.