КУРТОНИТЕ НАМАЧКАНИ СО УНГАРСКО МАСЛО ПАК ГО БУЦКААТ НАРОДОТ ДА ИМА КРВАВИ ИНЦИДЕНТИ А КОГА ЌЕ ЗАГЛАВАТ ПО ЗАТВОРИ ПОСЛЕ ЌЕ ПРАВАТ ПРОТЕСТИ ЗА АМНЕСТИЈА КАКО ЗА 27-МИ АПРИЛ : БИВИС ОД ДУОТО БИВИС И БАТХЕД ОД КУРТОН АЛФА ГО ПОВИКА НАРОДОТ ДА ЗЕМЕ ПУШКА И ДА ЗАМИНЕ ВО ПЛАНИНА

0
805

– Државата ве повикува да се борите до крај ако треба ќе земеме оружје и ќе одиме и во планина и нема да им успее да не одродат!

Се дереше новинарот Драган Милосављевиќ, од дуото БИВИС И БАТХЕД од Куртон Алфа.

Се повторува перверзијата од ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА кога тогаш други куртони како Бетмен и слични го лажеа народот за тиранска платформа и геноцид па народот се излажа и влета да убива во собрание, и потоа над 30 души заглавија на 10 години робија, ќе им израснат децата а нема да си ги видат татковците поради вакви психопати како овој куртон непрокопсан кои ги лажат дека ќе бидат асимилирани иако во договорот јасно стои македонски јазик?!?!