КУРТОНИТЕ КАКО ПОПАРЕНИ : ПАНДЕТО СПРЕМЕН СО ЖИВОТ ДА ГО ОДБРАНИ ГРУЈЧЕ ОД ИДЕЊЕ ВО ГРАДИНКАТА ЗА ВОЗРАСНИ ВО ШУТКА!

0
2001

Александар Пандов, кој важи за активен критичар на СДСМ и кој често е по медиумскиот етер во одбрана на политиките на ВМРО-ДПМНЕ сега на својот фејсбук профил јавно и порача на власта да не го чепкала Грујче затоа што сите се Валтер, (од филмот ,,Валтер го брани Сараево“).

Па од тука постираше и секвенца од самиот филм на својото фејсбук профил каде главната улога ја игра Бата Живојиновиќ.

Пандов исто така има учествувано во студентските протести во 90-тите како активисти на УМС на ВМРО-ДПМНЕ заедно со промашениот дипломат по кариера и фотелјаш, Филип Петровски и екс министерот за здравство, Никола Тодоров.