КУРТОНИТЕ ГЛЕДААТ ДА СПАСАТ ЖИВА ГЛАВА – МИЛЕНКО ЈА СПРАШТИЛ ПОНОВО ВО ШВАЈЦАРИЈА

0
4436

А згусти куртоните веднаш расшетуваат по Европа и ги снемува на извесен период, чекаат да стивни ситуацијата или да заврши ескалацијата од Грујовите сценарија. Миленко повторно во Швајцарија со народни пари. Копилето е усрано до коска од падот на вождот па продолжува да ака по белиот свет. Разбира се, Грујо тоа дебело го нафатира па има се…пливаат во раскош со народните пари, племето да им го ебам нивно апашко.milenko