КУРВИНСКА ТРАГЕДИЈА: Васето Ефтов падна толку ниско што Грујо и Мијалков се изживуваат со него како со пијана тинејџерка на ОРГИСКА ЗАБАВА – Васето го повикува народот да излезе на избори на кои ќе бидат само листи на ВМРО ДПМНЕ?!?!

0
738

Леле која трагедија!!! Цццц, Васето Ефтов падна толку ниско што за да си ги заработи паричките од мафијата на власт, мора да се глупира до таа мера што го повикува народот да излезе на избори на кои листи ќе има само ВМРО ДПМНЕ без разлика што тие избори нема да ги признае никој и што како избори ќе ја излолираат Македонија од светот и ќе доведат до нејзин банкрот а најверојато и ќе ја расцепат земјата на два дела затоа што ДУИ и ДПА нема да седат со скрстени раце надвор од парламентот и владата.

Но на Васето тоа не му е важно туку тој мора да ги брани аболицираните апаши со вакви небулозни статуси каде изборите ќе биле демек референдум на едните против другите, па ќе требало да се преброиме колку сме на едната страна а колку на другата, нешто што сигурно ќе доведе до граѓанска војна затоа што демократијата не е голо пребројување без владеење на правото и без демократски правила на игра, демократијата е фер услови за сите и одвоеност на партијата од државата.

eftov_referendumШокантно е што по 20 години новинарска кариера, новинари како Ефтов мора вака да се брукаат за век и веков, после вакви статуси и изјави, Ефтов по падот на режимот ќе мора да сменат кариера во молери или дистрибутери на шампон и прашак за прање или некоја друга професија како пекари или курири…