КУРВА НЕ РАЗУМЕ: На Миленко не му е јасно како тоа некој не сака да му го цица на Грујо за пари?!

0
722

На Миленко просто не му е јасно како може некој да не се покори и потклекне пред понуден поткуп, како тоа некој се дрзнал да протестира како некој бил неблагодарен што таму некоја снаа, балдска и стрина била вработена во влада?! НЕ СЕ СИТЕ КУРВИ КАКО ВАС БЕ МИЛЕНКОООО, ИМА МЕЃУ ОВОЈ НАРОД И САГЛАМ ЛУЃЕ!!!

milenko ne mu e jasno

КУРВИТЕ НИКОГАШ ТОА НЕМА ДА ГО РАЗБЕРАТ!!!